Samo še DANES 👉 blagovni znamki Nike in Salomon znižani -25% 👟👕

STROŠEK POŠTNINE
Poštnina za naročila nad 39,99 EUR je popolnoma brezplačna, za naročila pod 39,99 EUR pa je poštnina 3,99 EUR. Kot nadomestilo za brezplačno dostavo, lahko kupec izbere enega izmed brezplačnih daril.
ZAŠČITA PODATKOV
Polleo Sport d.o.o. in Polleo Adria d.o.o. se zavezujeta, da bosta varovala osebne podatke strank, tako da zbereta le bistvene osnovne informacije o strankah / uporabnikih, ki so potrebne za izpolnjevanje naše obveznosti; obvestita stranke o tem, kako se bodo zbirale informacije in redno dajeta strankam možnost o uporabi njihovih podatkov, vključno z odločitvijo ali naj se njegovo ime črta s seznama, ki se uporablja za tržne kampanje. Vse informacije o uporabniku so strogo zaupne in so na voljo samo, če so ti podatki potrebni za opravljanje dela. Vsi zaposleni Polleo Sport d.o.o. in Polleo Adria d.o.o. ter poslovni partnerji, so odgovorni za spoštovanje te politike.
O NAS
Polleo Sport je največja specializirana veriga trgovin športne in zdrave prehrane za športnike, rekreativce in ljudi, ki jim je lastno zdravje na prvem mestu. Pri nas najdete visoko izobražene ljudi, ki vam bodo ponudili nasvete o tem kako lahko živite aktivnejše življenje, se prehranjujete zdravo in dosežete svoje bodisi športne, bodisi osebne, cilje še hitreje in varneje. Naša misija je izobraziti in spodbuditi ljudi k zdravemu, aktivnemu in kvalitetnemu načinu življenja, zato smo pod naše okrillje zbrali tim specializiranih ljudi, ki so na voljo vsem, ki želijo spremeniti in izboljšati svoje življenjske navade. Naše ožje področje specializacije so proizvodi športne prehrane in ostali dodatki k prehrani, športna oprema in oblačila, ki postajajo glavno orodje pri doseganju vaših ciljev.
PODJETJE
Polleo adria d.o.o. | Samoborska 134, 10000 Zagreb, Hrvaška | EMŠO: 12791380945 | DDV SI76858812 | MBS: 08760884 | Trgovsko sodišče v Zagrebu

0 Response to "Samo še DANES 👉 blagovni znamki Nike in Salomon znižani -25% 👟👕"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel