"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

10 najboljih jastuka 2021. godine, prema ocjeni stručnjaka za posteljinu

 

Dobar jastuk ključan je za miran san, ali pronalaženje najboljeg nije jednostavan zadatak. S toliko mogućnosti za odabir, sve se svodi na vaše osobne sklonosti prema materijalu i vašem položaju spavanja. Bočni pragovi trebaju odabrati debeli, čvrsti jastuk; spavači u želucu trebaju mekani, tanji; a stražnjim spavačima treba nešto između. Cilj je poravnati glavu i vrat tako da se, kada ležite, vrat ne naginje ni u kojem smjeru.

"Pacijenti mi dolaze s bolovima i znam da njihov jastuk ne drži vrat poravnat s kralježnicom", kaže dr. Darren Pollack, kiropraktičar i medicinski direktor tvrtke DASHA Wellness & Spa. "Vremenom ovo trošenje može uzrokovati ukočenost mišića, tendonitis, bolove u živcima, hernije diskova i još mnogo toga."

best pillows   pillow testing at good housekeeping institute
Analitičarka tekstilnih proizvoda Emma Seymour testirala je jastuke na Institutu za dobro domaćinstvo.  
Danielle Occhiogrosso Daly Tijekom posljednjih nekoliko godina stručnjaci iz Laboratorija za tekstil Dobrog domaćinstva testirali su preko 100 različitih jastuka izrađenih od materijala poput pjene, lateksa, vlakana i puha, kao i jastuke za hlađenje, organske jastuke, jastuke za trudnoću, jastuke za liječenje vrata bol, jastuci za zaustavljanje hrkanja i još mnogo toga.  
 
Tijekom testiranja jastuka provjeravamo koliko se lako čiste i hoće li se uistinu držati pranja. Također gledamo koliko se dobro uklapaju u jastučnicu i kako zadržavaju oblik nakon što im se cijelu noć stavi teg.  
Tada imamo stvarne potrošačke testere da ih isprobaju za dublje povratne informacije o stvarima poput udobnosti, podrške, regulacije temperature i još mnogo toga. Sve u svemu, pregledali smo preko 3.400 podatkovnih točaka kako bismo pronašli najbolje jastuke za kupnju za vaš krevet:

 

 

 

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔