"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Kako odabrati najbolji jastuk

 


Ulažeš toliko vremena, energije i novca u kupnju madraca. Pa zašto ne isti interes za kupnju jastuka? Uostalom, na ovim jastucima odmarate glavu dok ležite u krevetu. Vaša udobnost je najvažnija kada spavate na krevetu, odmarate glavu na jastuku.

Imali ste bolove u leđima, vratu i ramenima, pa ste istraživali i kupili madrac koji odgovara vašim potrebama. Međutim, čini se da bol uopće ne jenjava. To je vjerojatno zato što to nema nikakve veze s vašim madracem, već sve što ima veze s vašim jastukom.

Evo praktičnog vodiča za kupnju najboljih udobnih jastuka koji će se oprostiti od onih bolova i bolova u vratu, leđima i ramenima.

Visina jastuka određena je načinom na koji spavate - na boku, na leđima, mješavinom njih dvoje ili na trbuhu. Bez obzira na to kako spavate, vrat, kralježnica i leđa zahtijevaju priličnu potporu jastuka. Kada ne dobijete potrebnu podršku, vaši bolovi i bolovi se pogoršavaju.

Vrste jastuka

Na temelju nadjeva koji se koristi u jastuku, ovo su vrste jastuka na raspolaganju:

• Sintetički jastuci: Iako su relativno lagani, jeftini i jednostavni za savijanje i njegu, imaju najkraći raspon trajnosti od svih vrsta jastuka. Osim toga, oni se prilično brzo izravnavaju, a potrebna im je zamjena. Također, punjenje ima tendenciju da se skupi zajedno, što ga čini kvrgavim i izuzetno neugodnim.

• Jastuci od perja/dolje: Oni su obično jeftini, mekani i izdržljivi, ali imaju tendenciju probijanja kroz pokrivalo jastuka, plus, šiljasti su. Osim toga, ne nude puno podrške vašem vratu ili kralježnici.

• Lateks jastuci: Ovi jastuci su jedan od najtrajnijih, oblikuju se prema konturama glave i vrata. Dobro drže svoj oblik, što bi mogao biti nedostatak jer se njegova visina ne može prilagoditi. Osim toga, čudno miriše.

• Vodeni jastuci: Nude čvrstoću i visinu, oblikuju se do kontura glave, plus, posebno dobri za bolove u leđima i vratu. Međutim, ponekad su bučni i nisu toliko izdržljivi.

• Jastuci od heljde: Nude prilično dobru potporu i uklapaju se prema konturama glave i vrata. I, iako je visina podesiva, a sam jastuk izdržljiv, trebat će se naviknuti, jer se nekim ljudima može činiti previše čvrstim.

• Jastuci od memorijske pjene: Ovo su daleko jedan od najboljih jastuka za kupnju u ovom trenutku. Ne samo da nude potporu i olakšanje od bolova u vratu i leđima, već su mekane, ali čvrste, glatke sans kvržice i lako konturiraju oblik glave i vrata. Osim toga, nevjerojatno su izdržljivi, a lako se čiste i peru. U početku ipak mogu biti malo teški, smrdljivi i vrući jer nisu prozračni. Osim toga, i oni su relativno skupi.

Među ovim najboljim udobnim jastucima dostupnim na tržištu, morate odabrati onaj koji najbolje odgovara vama i vašim potrebama. Uostalom, trećinu svog života provedete spavajući; tako da je pošteno da pronađete najbolje udobne jastuke na koje možete odmoriti glavu, umjesto da odaberete prvi na koji naiđete. Dubinska analiza, vrijeme, trud i novac koji uložite u jastuke s najboljom kupnjom isplati se.

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔