🦉 Dormeo Emotivne sovice jastuci su konačno stigle!

Sakupi ih sve >>
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
 
Hoo-hoo! Upoznajte nas!
Predstavljamo vam Emotivne sovice - 3u1 poklon za svakoga, bez obzira na godine. Svaka sovica može se koristiti kao mekani jastuk ili igračka, a u kombinaciji s pokrivačem idealan je partner za ušuškavanje ili popodnevni san, gdje god bili. Sovice dolaze u 6 različitih raspoloženja, svaka u svojoj boji.
Upoznajte ih sve >>
Predstavljamo Vam:
SHOO SHOO
SHOO- SHOO
Shoo-Shoo je vrlo hrabra sovica. Pomoći će da prebrodite vaše strahove, a posebno je učinkovita kada se radi o strašnim snovima. Čvrsto je zagrlite po noći, pa ako noćne more i dođu, pomoći će ih otjerati.

YOO HOO
YOO-HOO
Yuu-Huu je sretna sova. Vidi dobro u svemu, a njena će pozitivnost smjesta preći i na vas! Pomoći će vam da i vi vidite dobre stvari oko vas... .Yuu-Huu će vam pomoći da zatvorite oči i vidite kako je svijet prepun lijepih stvari.

BLU BLU
BLU-BLU
Blu-Blu će vas naučiti da smo svi ponekad tužni i da je to u redu. Razgovarajte s Blu-Blu o svemu što vas je rastužilo, a vaš mudri prijatelj zna koliko je važno utješiti svakoga tko je tužan

LOONY COO
LOONY-COO
Loony-Coo sovica je koja je uvijek spremna za zabavu. Pobrinut će se da vam noću ne bude dosadno. Pozvat će smiješne snove tako da nikada ne prestanete maštati, a probudit će se sa smiješkom na licu.

 
LOVE YOU
LOVE-YOU
Love-You zna da nema boljeg osjećaja od ljubavi koju treba stalno pokazivati. Naučit će vas kako je važno dijeliti i primati ljubav te će vas potaknuti da više naučite o empatiji i dobroti

GRU GRU
GRU-GRU
Gru-Gru će vas naučiti da je sasvim ok ponekad biti ljut. Nemojte zadržavati negativne osjećaje unutar sebe i porazgovarajte s Gru-Gru. Uz nju ćete naučiti izražavati ljutnju na bolji način.

Dormeo Hoo-Hoo Emotivne sove imaju i mini drugare
Mini emotivna sovica je predivan poklon za svakoga ko se ne boji svojih osjećaja i želi ih podijeliti sa drugima, bez obzira na godine. Sovice koje prikazuju 6 različitih raspoloženja, a djeci će pomoći nositi se sa svojim osjećajima, koje će moći izraziti kroz igru. Sovice su visine 16 cm i perive su u mašini.
Mini Blu-Blu & Mini Loony-Coo
Mini Yuu-Huu & Mini Shoo-Shoo
Pogledajte sve >>
Instagram

 

0 Response to "🦉 Dormeo Emotivne sovice jastuci su konačno stigle!"

Objavi komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel