"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Jastuk za duboka sjedala s visokim naslonom, Teal plava vanjska tkanina koja odbija vodu

 


Poliester
1 set uključuje jastuk i naslon za sjedenje, pažljivo odabranu kvalificiranu tkaninu, elastična i kvalificirana poliesterska vlakna, savršene niti, izvrsnu izradu. Veličina: Sjedalo 24L × 24W × 6,25H inča; Naslon 22L × 24W × 7H inča. Pogodno za unutarnju i vanjsku upotrebu, kao što su stolovi za blagovanje, stolice od ratana, uredski stolovi itd.
Dizajn raznolikih otisaka - set Bossima uključuje ciglasto crvenu, svijetlo kaki, siva škriljevca, srebrnu / svijetlo sivu, teal plavu. Kupcima ćemo pružiti specifičnije boje.
Elastično i udobno - Nakon pažljivo odabranog, poliesterska vlakna unutar jastuka za sjedenje mogu apsorbirati pritisak, a poliesterska vlakna također su vrlo elastična. Možete se osjećati meko i ugodno kada sjedite na njemu ili se naslonite.
Vodootporno sredstvo i okoliš - kada neoprezno stavite malo vode na jastuke, ne brinite! Gornji dio je vodoodbojan. Jednostavno ih je održavati čistima. Bossima je uvijek posvećena zaštiti okoliša. Tkanina koju koristimo također je vrlo prijateljska prema prirodi i može se reciklirati.
Ideja za poklon - Dobro su zapakirane u kutiju, samo u slučaju da ih trebate pokloniti članovima svoje obitelji ili prijateljima.

 

 Više

 

 

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔