"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

PharMeDoc jastuk za trudnoću, rashladna navlaka u obliku slova U - tamno siva s odvojivom stranom - potpora za leđa, bokove, noge, trbuh za trudnice


 PharMeDoc jastuk za trudnoću, rashladna navlaka u obliku slova U - tamno siva s odvojivom stranom - potpora za leđa, bokove, noge, trbuh za trudnice

 www.amazon.com

-50%  

Marka PharMeDoc
Boja Hlađenje Tamno siva
Materijal 45% poliester/45% rashladni najlon/10% spandex jersey tkanina
Dimenzije artikla DxŠxV 53 x 31 x 7 inča
Oblik polukružni 


Naš novi jastuk u obliku slova U sada dolazi s posebnom rashladnom presvlakom koja je hladna na dodir i pomaže u raspršivanju topline. Savršeno za ljeto ili tijekom trudnoće kako biste se osjećali hladnije tijekom noći.
Jastuk za trudnoću ima odvojivi nastavak koji se može koristiti kao vlastiti jastuk za cijelo tijelo, ili se može pričvrstiti na glavni jastuk za tijelo za dodatnu potporu leđima ili trbuhu, što ga čini izvrsnim jastukom za trudnice i gotovo sve ostale!
Ovaj jastuk za trudnice ima duljinu od 53 inča, širinu 31 inča i visinu od 7 inča, što ga čini idealnim oblikovanim jastukom za podršku za vaša leđa, trbuh, noge i vrat... sve u jednom!
VIŠE OD SAMO JASTUK ZA TRUDNICE - Ovaj jastuk za cijelo tijelo savršen je za SVAKOG tko treba više podrške, oporavlja se od operacije ili umoran od korištenja zasebnih jastuka za podupiranje glave, vrata, nogu i leđa
Isprobajte PharMeDoc jastuk za trudnice u obliku slova U danas, BEZ RIZIKA. Pokriveni ste našim doživotnim jamstvom proizvođača i 100% jamstvom zadovoljstva.

 

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔