"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Svjetski dan spavanja 2022.: 12 najboljih jastuka za spavanje na boku, leđima i trbuhu

 


Najbolji jastuci za spavanje na leđima, sprijeda i na boku, prema recenzentima (Foto preko Gettyja)

Yahoo Lifestyle Canada zalaže se za pronalaženje najboljih proizvoda po najboljim cijenama. Možda ćemo dobiti udio od kupnji izvršenih putem poveznica na ovoj stranici. Cijene i dostupnost podložni su promjenama.

Dobar san nedvojbeno je jedna od najvažnijih stvari koje možemo učiniti za naše cjelokupno zdravlje i dobrobit.

Stručnjaci preporučuju odraslima između 7-9 sati zatvorenih očiju na noć kako bi održali pravilne kognitivne i bihevioralne funkcije.

Nedostatak sna povezan je s bezbroj zdravstvenih problema, uključujući oštećenu funkciju mozga, debljanje i pretilost, visoki krvni tlak i bolesti srca - kao i loše mentalno zdravlje.
Kako bolje spavati

Općenito, dobivanje dovoljno kvalitetnog sna, tj. dostizanje te tako važne REM faze, zahtijeva od pojedinaca da usvoje dobre navike i uvjete spavanja.

To znači suzdržavanje od kofeina prije spavanja, održavanje ugodne temperature u spavaćoj sobi, pronalaženje odgovarajućeg madraca i naravno ulaganje u kvalitetan jastuk.
Zašto je vaš jastuk bitan

Jastuci su vitalni za zdrave navike spavanja jer drže glavu u ravnini s vratom i kralježnicom tijekom noći. Ako je nečije poravnanje isključeno, može patiti od bolova u vratu i leđima, gubitka sna ili općenito loše kvalitete sna.

Nije iznenađujuće da nisu svi jastuci jednako kreirani. Ovisno o željenom položaju za spavanje, možda će vam trebati jastuk koji drži vrat uspravnim ili podržava njegovu prirodnu krivulju.

Nisu svi jastuci kreirani jednako. Koji je najbolji za vas? (Fotografija preko Gettyja)

Prema JD Velilli, voditeljici odjela za iskustvo spavanja Serte Simmons Bedding i članu Global Wellness Institute, debljina jastuka važna je kvaliteta na koju treba paziti.

"Bilo da spavate na boku, leđima ili na trbuhu, debljina jastuka čini veliku razliku", kaže on za Yahoo Canada." Pronalaženje debljine ili visine jastuka koja drži vaš vrat u neutralnom položaju [...] često pomaže mnogim spavačima da oslobode vrat pritisak ili napetost."

Kada pronađete odgovarajuću debljinu, možete tražiti značajke poput pjene na dodir ili temperaturnog hlađenja, kaže on.

Priča se nastavlja

Kako bismo proslavili Svjetski dan spavanja i pomogli vam da bolje drijemate, ovo je 12 najboljih jastuka za spavanje na boku, leđima i trbuhu koje možete kupiti u 2022., prema ocjenama i recenzentima.
Najbolji jastuci za spavanje na boku

Down Blend Firm Support jastuk (fotografija putem Wayfaira)

Napunjeni mješavinom paperja i perja, ovi jastuci koji se mogu prati u perilici savršeni su za spavanje na boku i leđima. Uz prosječnu ocjenu od 4,4 zvjezdice na temelju više od 3200 recenzija, kupci Wayfaira nazivaju dva paketa jastuka "stvarno lijepim". Oni su "puni, srednje čvrsti, nisu mekani, [i imaju] mekano perje", piše jedan recenzent. "Oni će zadržati svoj oblik i ponovno se napuhuju nakon upotrebe."

75 USD 116 USD u Wayfairu

Jastuk Polysleep (Fotografija putem Polysleepa)

Ovaj Polysleep jastuk koji se sviđa kupcima može se u potpunosti prilagoditi vašim željama prilagođavanjem njegovih slojeva hibridne pjene. Kupci mogu prilagoditi debljinu između dva i devet inča, ovisno o preferencijama spavanja. "Mogu iskreno reći da je ovaj jastuk savršen", piše jedan recenzent Polysleepa. "Nije ni previše meckavo ni previše čvrsto."

96 USD 120 USD u Polysleepu

Simba hibridni jastuk (fotografija preko Simba Sleep)

Hibridni jastuk Simba odlična je opcija za spavanje na boku jer je dizajniran korištenjem stotina pjenastih nanokocki koje omogućuju spavaču prilagodbu visine i čvrstoće. "Nevjerojatno su udobne i tjeraju me da zaspim mnogo brže", piše jedan kupac. "Toplo preporučam."

179 USD 199 USD u Simba Sleep

Alternativni bočni jastuk za spavanje padobranom (fotografija putem padobrana)

Dizajniran posebno za spavanje na boku, ovaj jastuk srednje gustoće skida opterećenje s vašeg vrata i ramena dok se odmarate. Pun je pahuljastom i 100 posto hipoalergenom alternativom Padobrana. Jastuk je također dostupan u punjenoj opciji (kliknite ovdje za kupovinu).

139-149 dolara u Padobranu
Najbolji jastuci za spavanje na leđima

Jastuk od pjene (Fotografija preko Caspera)

Kao Casperov jastuk s najvećom potporom, pjenasti jastuk poravnava vašu glavu i vrat za udobnost tijekom cijele noći. Osim toga, njegova perforirana pjena odbacuje toplinu kako biste se rashladili noću, savršeno za one koji su skloni trčanju. "Nema više bolova u vratu", piše jedan kupac. "Konačno, jastuk koji mi pomaže da se dobro naspavam!"

119 dolara u Casperu

Luksuzni pjenasti jastuk (Fotografija preko Endyja)

Ovaj prozračni jastuk od memorijske pjene natopljen ugljenom pruža optimalnu udobnost i potporu za osobe koje spavaju na boku, na trbuhu i na leđima. Dizajniran je pomoću memorijske pjene s brzim odzivom koja se oblikuje prema vama, držeći vašu glavu dok podržava vrat.

113 $ 125 $ u Endyju

Sobel Westex Sahara Nights jastuk (Fotografija putem Wayfaira)

Nazvan "Najbolji jastuk za spavanje na leđima i trbuhu", ovaj jastuk hotelske kvalitete dolazi popraćen desecima sjajnih recenzija kupaca Wayfaira. "To je kao da stavite glavu u rajsko krilo", piše jedan recenzent. "Upravo sam naručio još dvije za gostinjsku sobu!"

83 dolara u Wayfairu

BedStory Memory Foam jastuk (Fotografija preko Amazona)

Ovaj ortopedski jastuk prikupio je više od 1200 recenzija kupaca s pet zvjezdica koji kažu da pruža "fenomenalnu udobnost". Prema jednom recenzentu Amazona, udobnost je "nevjerojatna" dok se još uvijek "osjećam kao podrška". To je "kao novi svijet".

55 dolara 60 dolara na Amazonu

Kliknite ovdje da biste se prijavili za Yahoo Canada's lifestyle newsletter.
Najbolji jastuci za trbušne spavače

Tanak stomak za spavanje jastuk od memorijske pjene (Fotografija preko Amazona)

Ako pahuljasti jastuk nije vaš džem, recenzenti Amazona predlažu da pogledate ovaj tanki jastuk od memorijske pjene iz Blissburyja. Zahvaljujući svom tankom dizajnu, jastuk smanjuje opterećenje na vratu i leđima, smiruje bol i ukočenost. "Tako sam iznenađena" koliko je udobno, piše jedan kupac. Toliko mi je "pomogao bolove u vratu i leđima"!

65 dolara na Amazonu

Layla jastuk od memorijske pjene (Fotografija preko Layla Sleep)

Ovaj podesivi jastuk punjen je usitnjenom memorijskom pjenom koja se prilagođava vašoj glavi i željama debljine. I unutarnji rukav i plišana vanjska presvlaka imaju patentni zatvarač, tako da možete podesiti onoliko puta koliko vam je potrebno kako biste jastuk dobili pravi za vas.

69 USD 89 USD u Layla Sleep

Bluewave posteljina Ultra Slim Gel jastuk od memorijske pjene za spavače na trbuhu i leđima (Fotografija preko Amazona)

S prosječnom ocjenom od 4,4 zvjezdice i više od 2800 recenzija s pet zvjezdica koje pjevaju pohvale, kupci Amazona kažu da je ovaj jastuk od memorijske pjene u obliku gela "najbolji jastuk ikada" za trbušne spavače. "Ozbiljno, spavao sam puno bolje" i to duže nego prije, piše jedan kupac. Stvarno je mekana, pa vas "vrat neće boljeti" kad se ujutro probudite.

60 dolara na Amazonu

Wayfair Sleep Memory Foam jastuk srednje potpore (Fotografija putem Wayfaira)

Ovaj gel jastuk od memorijske pjene nudi potporu i rasterećenje pritiska koji su vam potrebni da udobno uhvatite svoje Z. "Prekrasno je dizajniran za udobnost i podršku", kaže jedan recenzent Wayfaira. "Osjećaj je kao da spavaš na oblaku!"

56 USD 68 USD u Wayfairu

Javite nam što mislite tako da komentirate ispod i tvitate @YahooStyleCA! Pratite nas na Twitteru i Instagramu i prijavite se na naš newsletter.

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔