"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

5 zabavnih stvari koje možete učiniti sa svojim jastucima

Svi imaju jastuke, ali pitanje je što radite sa svojim jastucima? Naravno da možete spavati na njemu kao i svi drugi na svijetu, ali što još radite sa svojim jastucima? Ukrasiti? Sjesti na njih? Stisnuti ih među noge? DOSADAN! Oduvijek sam želio znati, "Što može učiniti s mojim jastucima koji su zabavni?" Tako sam smislio 5 zabavnih stvari koje možete učiniti s jastucima.

1. Ako je itko od vas ikada igrao klasičnu igru "žlice" prije, onda je ova igra za vas! Danas ćemo žlice uzeti do maksimuma s Ultimate Spoons! Umjesto da žlice sjede ispred vas, skupite sve jastuke i pokrivače koje možete pronaći i sakrijte ih na hrpu. Zatim strateški sakrijte žlice kroz hrpu. Kad neki prikupe potrebne kartice i viču: "ŽLICE!" Svi zarone i hrvaju se do smrti dok se ne nađu sve žlice. Tko je ikada ostao sa žlicom je vani!

2. Svi se vole "dobro zabaviti" s tim posebnim nekim i svi znamo da malo zadirkivanja nikada ne boli kako bi proizveli nešto nestašno! Zgrabite najmekši jastuk koji možete pronaći, prišuljajte se svom partneru i uhvatite ga jastukom. Prije nego što se snađeš, udarit će na tebe, a ti ćeš biti usred seksi borbe jastucima koja će sigurno dovesti do nečeg nestašnog sa svojim ljubavnikom.

3. Naravno da postoji klasična borba jastucima, koju svi vole. Pogotovo kad spavaš. Skupite sve jastuke koje možete pronaći u kući, zgrabite vrijeme, postavite ga, a zatim počnite razbijati sranje od svih koje možete dok ne istekne vrijeme.

4. Jednog dana neki moji prijatelji i ja otišli smo kampirati u kolibu koja je imala TONE madraca i jastuka, kao i mali balkon s kojeg smo mogli skočiti. Dok smo proučavali okolinu kotači u našem mozgu počeli su se okretati. I to je ono što smo cam up s. Skupite sve madrace i jastuke kako biste stvorili mekano slijetanje za svoju malu guzu. Zatim se popnite na vrh noge i skočite za njega! Pad i super mekano slijetanje stvorit će nalet adrenalina kojeg se jednostavno ne možete zasititi.

5. I na kraju, jeste li ikada imali loš dan? Pa, dovraga, rake usrani jastuk koji ima perje u njemu, pojačati svoju omiljenu pjesmu i ublažiti malo stresa. Rastrgajte taj jastuk na komadiće i pustite da perje leti!!! Da se nisi usudio dopustiti da jedan jastuk ostane u tom jastuku! Bacite ih gdje god, skočite u njih, bacite ih preko glave i vičite "yippee!" I prije nego što se snađeš, zaboravit ćeš zbog čega si bio ljut.

Što će biti? Nestašno malo nešto s tim posebnim nekim? Adrenalinska pumpa igra Ultimate žlica? ili možda samo klasična borba jastucima? Izbor je vaš!


Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔