"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Jastuci od perja - prednosti i nedostaci koje biste trebali znati

 

Jastuci od perja omiljeni su stoljećima. Zaslužuje li netko biti na tvom krevetu? Pogledajmo njihove glavne prednosti i nedostatke.

Prednosti

Jastuci od perja vrlo su mekani, umiljati i pljesnivi. Oni se razumno konturiraju prema glavi i vratu i pružaju veću potporu nego dolje. Jastuk možete stisnuti kako biste glavi i vratu osigurali potporu tamo gdje vam je potreban.

Oni su također među najtrajnijim jastucima koje možete kupiti i trajat će deset godina ili čak i duže uz razumnu brigu. Obično se mogu strojno oprati i osušiti. Jastuci od perja smatraju se jakom vrijednošću jer često traju tako dugo.

Budući da ptice lete, perje im mora biti male težine ili se ne bi diglo s tla. Kao rezultat toga, jastuci od perja teže vrlo malo, obično teže ne više od pola kilograma ili dvije.

Nedostaci

Jastuci od perja često ne održavaju značajnu potporu tijekom noći jer imaju tendenciju da u određenoj mjeri potonu.

Kao rezultat toga, možda ćete morati prilagoditi jastuk tijekom noći. A lepršanje jastuka ili tresenje također može biti potrebno vratiti jastuk u željeno potkrovlje. Kako jastuk stari, bit će potrebno povećano dlačenje ili tresenje.

Tvrda pera perja često se mogu primijetiti kroz kućište i čak mogu probijati. Nadalje, možda ćete primijetiti buku nalik škripcu kada se jastuci stisnu jer perje može sadržavati tvrde dijelove ili zato što jastuk ima plastični sloj koji sprječava probijanje perja.

Konačno, poznato je da jastuci od perja povremeno imaju miris, možda vodene peradi ili kemikalija koje se koriste za dezinfekciju perja.




Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔