"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Nedostaju li vam prednosti korištenja jastuka od pjene od lateksa?

Nedostatak sna može imati strašne posljedice na vaše zdravlje, kao i na vaš poslovni život. Nespavanje čak ni za jednu noć dovodi i do lošeg izgleda i lošeg stava. Izgledat ćeš umorno i slomljeno. Osim toga, nećete se moći u potpunosti usredotočiti na svoj rad. To je zato što svakodnevno gubimo energiju zbog ogromnog pritiska u uredu i kući. Noć mirnog sna vraća izgubljenu energiju i snagu. Dakle, važnost sna nikada se ne može podcijeniti. U slučaju da patite od nedostatka sna zbog jastuka koji su ili premekani ili pretvrdi, trebali biste razmisliti o isprobavanju jastuka od pjene od lateksa.

Ovi jastuci su superiornije kvalitete, u usporedbi s tradicionalnim kolegom. Mogu se dobro oblikovati u vaše položaje spavanja i pokrete. Kao rezultat toga, osjećate udobnost mekih, ali čvrstih podupirača. Ono što ih čini velikima je njihova dugotrajnost. Budući da su izrađeni od lateks pjene ili isjeckanog lateksa, ne gube oprugu.

Ime ovih jastuka kao jastuka od lateksa proizlazi iz činjenice da su punjeni pjenom od lateksa. Lateks vlakna su dvije vrste - prirodna vlakna i sintetička vlakna. Prirodno vlakno je iskorišteno od gumenih stabala. Sintetičko vlakno sastoji se od stirena i butadiena. Ali oni su u rangu s prirodnim lateksom u smislu snage i trajnosti.

Najbolji dio jastuka od pjene od lateksa je taj što su izrađeni s dovoljnom mišlju na zdravlje korisnika. Korištenje pogrešnih vrsta jastuka može dovesti do bolova u vratu, leđima ili ramenima. To nikada neće biti slučaj s jastucima od lateksa. Oni optimalno dijele težinu vašeg tijela kao rezultat toga što dobivate dovoljnu potporu skeleta.

Ovi jastuci idealni su za održavanje oblika 'S' tijekom spavanja. Održavanje držanja 'S' tijekom spavanja vrlo je učinkovito u oslobađanju vašeg tijela od stresa. Također omogućuje bolju cirkulaciju krvi. Razina udobnosti koju doživljavate s ovim jastucima omogućuje zdrav san.

Tradicionalni jastuci imaju visok rizik od izazivanja alergija. To je zato što ovi jastuci često sadrže prašinu, grinje i mikrobe. Kao rezultat toga, morate ih često čistiti. Spavanje u neopranim normalnim jastucima može uzrokovati bolest kroz mikrobe prisutne u njima. Ali, bakterije ne mogu preživjeti na jastucima od lateksa. I, ne treba im pranje u čestim intervalima.

Još jedno svojstvo ovih jastuka od lateksa je da su prozračni. To ih hladi tijekom vrućih dana i zagrijava u danima koji su hladniji. Kao rezultat toga, ne morate osjetiti iritaciju polaganja glave na topli jastučić, kada se znojite u užarenoj vrućini. Štoviše, ovi jastuci zajedno s madracima od lateksa također omogućuju održavanje prave tjelesne temperature u ekstremnim vremenskim uvjetima. Stoga se osjećate svježe kad se probudite iz sna.

Ovi jastuci su skupi u usporedbi s normalnim jastucima. No, imajući na umu njihov faktor trajnosti, vrijedi ih platiti.

Jastuci od lateks pjene lako su dostupni. Dostupni su u trgovinama madracima. Štoviše, mogu se kupiti i u internetskim trgovinama. Prije kupnje provjerite jesu li izrađeni od pravog lateksa.

Iako jastuk za konturu memorijske pjene  može izgledati veliko i neugodno, u stvarnosti mogu učiniti puno za vaš san. U mnogim slučajevima moći ćete pronaći jastuk od pjene od lateksa koji zadovoljava vaše specifične potrebe.


Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔