"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Značajke i prednosti jastuka za vrat na napuhavanje

 

Nelagoda zbog jastuka može rezultirati lošom kvalitetom sna. Točke pritiska u tijelu i nepravilna potpora jastuka mogu dovesti do nelagode. Jastuk za vrat na napuhavanje pruža izvrsnu potporu području vrata maternice i ublažava bolove u vratu, glavobolje, naprezanja zglobova, a također smanjuje hrkanje otvaranjem začepljenih dišnih putova.

Značajkama

Jastuk za vrat na napuhavanje često dolazi s zračnom pumpom koja pomaže u podešavanju čvrstoće i time pruža potporu stiskanjem pumpe. Također može djelovati kao jastuk za vrat vrata maternice koji drži vrat u svom prirodnom položaju dok spavate i pruža terapiju za spavanje u leđima, kao i za bočno spavanje. Zračna pumpa ima podesivost i može se koristiti za popunjavanje željene količine zraka. Idealan je za spavanje na leđima ili stranama. Dizajniran je za pružanje odgovarajuće potpore glavi i vratu tijekom spavanja i spavanja na leđima i bočnog spavanja. Podržava glavu na odgovarajućoj visini bez obzira spavate li u stražnjem položaju ili bočnom položaju. Dok spavate na leđima, sprječava da se glava kotrlja bočno i uklapa glavu u odgovarajući položaj tijekom spavanja u leđima. Također pruža potporu vratu i gornjem dijelu leđa dok spavate na leđima.

Jastuk za vrat na napuhavanje podupire glavu i također pruža potporu cervikalnoj regiji. Prilagodljive potporne zone dostupne su u većini jastuka koji pružaju čvrstoću i podršku na napuhavanje. Podesivi su i mogu se prilagoditi konturi s uvijanjem ventila. Kontrola ventila na napuhavanje pruža potporu vratne kralježnice koja ublažava napetost u mišićima i vratu što dovodi do boli. Ventili su lako podesivi kako bi se osiguralo prilagođeno prianjanje.

Prednosti

Budući da se jastuk za vrat na napuhavanje može ispuhati, dobar je suputnik. Dobar jastuk trebao bi se lako raznijeti. Nekoliko jastuka na napuhavanje dostupnih u eksploziji na tržištu u samo nekoliko dimova daha. Većina je izrađena od plastike i stoga je bitno potražiti onu s mekim pokrovom.

Količina zraka unutar jastuka za vrat na napuhavanje trebala bi biti podesiva i dobro je imati onaj s ventilom za ispuštanje zraka koji može osloboditi pritisak unutar jastuka ako je potrebno, čime se osigurava dobro prianjanje oko vrata. Jedna od glavnih prednosti jastuka za vrat na napuhavanje je ta što se može dekomprimirati i pohraniti u manjem prostoru čak i torbica koja će se koristiti tijekom putovanja.

Jastuk za vrat na napuhavanje koristi tehnologiju zračnih stanica koja uvelike smanjuje točke pritiska u usporedbi s drugim jastucima. Također pomaže u održavanju protoka krvi i pravilnog poravnanja vrata. Lagani su i služe i kao dobar putni jastuk. Dok mijenjate držanje za spavanje, tehnologija jastuka na napuhavanje automatski se prilagođava. Omogućuje pravilan protok krvi smanjujući vršni tlak i dopuštajući vam da uživate u opuštenom snu.

Osim jastuka za vrat na napuhavanje, možete dobiti i koristi od jastuka za vrat od memorijske pjene  Za više informacija posjetite moj jastuk za vrat stranicu. Na mojoj web stranici pronaći ćete dodatne članke o jednostavnom vodiču za kupnju jastuka za putni vrat, savjete za odabir savršenog jastuka za vrat i još mnogo toga!



Share this :

Oglas1

Latest
Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔