"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Ljetnih ideja za ukrašavanje kreveta Jastucima

 

Krevet prekriven mnoštvom različitih uzoraka može izgledati zauzeto, ali ova primamljiva gomila jastuka koji se lako šiju je spokojna. Da biste stvorili kohezivnu mješavinu, držite se tkanja u istoj paleti (naše dijele mirne neutralne nijanse) i upotrijebite čvrsti laneni namaz i šampe kao pozadinu. 

 
 
 

Što trebaš

Materijali

Kako to učiniti

1. dio

Korak 1

Mjernom trakom izmjerite dimenzije umetka za jastuk. Dodavajući 2 inča visini i širini umetka, označite mjere na smeđem kraft papiru kvadratnim ravnalom ili mjerilom kako biste stvorili uzorak. Izrežite uzorak. Postavite uzorak na madras tkaninu, poravnajte ga s linijama madrasa. Izrežite okrugli rub uzorka od tkanine za prednji dio jastuka. Ponovite za izrezivanje tkanine za naslon jastuka.

Korak 2

Položite tkaninu sprijeda preko tkanine straga, s desnim stranama okrenutim. Rubovi igle s ravnim iglama. Strojno sašijte tkaninu, koristeći 1-inčni dodatak za šavove, i ostavite otvor od oko 5 inča na donjem rubu za dodavanje jastuka. Obrežite rubove tkanine na 1/2 inča, ostavljajući jedan sloj tkanine nešto duži od drugog i režite bliže u kutovima. (To pomaže da šavovi gotovog jastuka izgledaju glatkiji, a kutovi zašiljeni.)

Korak 3

Okrenite tkaninu desnom stranom prema van; rubove pritisnite glačalom. Gurnite umetak jastuka u jastučnicu. Otvor zatvorite iglom i koncem.

 

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔