"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Što tražiti pri odabiru jastuka za spavanje

 

Što tražiti pri odabiru jastuka za spavanje 


 

Oblik - Proizvodi su pravokutnog, kvadratnog ili anatomskog oblika (imaju valjke za vrat). Oni koji spavaju na svojoj strani, bolje je odabrati anatomski, s valjcima različitih visina. Sve ostalo, spavanje u drugom položaju, odgovara pravokutnom obliku. Prema ortopedskim stručnjacima, kvadratni jastuci nisu prikladni za spavanje, pa ih treba ostaviti u prošlosti. Ovo se mišljenje temelji na istraživanjima koja ukazuju na neprihvatljivost jastuka ispod ramena. Treba poduprijeti samo glavu i cervikalnu regiju. 

Visina - Opet, treba krenuti od položaja u kojem su ljudi spavali. Ako je na boku, onda visina treba odgovarati širini ramena (približno 10-14 cm). Izmjerite traku ili ravnalo, izrezano od vrata do kraja ramena. Spavanje na leđima ili trbuhu treba gledati u donje jastuke (8-10 odnosno, 6-8 cm). Ne zaboravite da muškarci trebaju proizvode koji su veći od žena. Visina također ovisi o krutosti madraca: što je mekša, proizvod bi trebao biti niži.  

Krutost, Prilikom određivanja ovog parametra potrebno je ponovno pozvati položaj tijela tijekom spavanja. Najtvrdokorniji jastuci potrebni su onima koji spavaju na svojoj strani, jer je potrebno dobro održavati cervikalnu regiju. Srednja tvrdoća - za spavanje na leđima i meka - za spavanje na želucu.  

Punilo. Od svojstava punila ovisi o osiguravanju ispravnog položaja kralježnice, kao i sposobnosti održavanja. Najkvalitetnija se smatra anatomskom i memorijskom pjenom, lateksom i posebnim materijalom Taktile. Takva punila savršeno podupiru glavu i dugo ne gube svojstva. Preostala punila u obliku perja, dolje, poliesterske obloge, heljdinih ljuski, itd., Mogu se bolje nositi s potporom glave i vrata, jer su smrvljeni tijekom rada. Ako odaberete jastuke sa sličnim punilom, ne zaboravite mijenjati proizvod svakih šest mjeseci. Budite oprezni s prirodnim punilima, jer unatoč ekološki prihvatljivoj okolini mogu izazvati alergijske reakcije. source: https://hr.expertexpro.com/15-luchshikh-podushek-dlya-sna

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔