"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Popularni Brooklinen donji jastuk "Down Pillow" jastuci za spavanje

 

Mnogi ljudi uživaju u luksuznom plišanom osjećaju jastuka jastuci za spavanje od puha, ali neki se spavači žale na nedovoljnu potporu i pretjerano upadanje oko glave i vrata. Brooklinen Down Jastuk je izvanredan proizvod jer su dostupna tri različita dizajna, od kojih svaki ima poseban osjećaj i razinu podrške.

 


 

Plišani jastuk sadrži čisto bijelo paperje za iznimnu mekoću koja bi mogla biti idealna za trbušne spavače. Opcija Mid-Plush opremljena je jezgrom od perja i vanjskim donjim slojem za dodatnu potporu bez žrtvovanja osjećaja pliša. Opcija Firm je također komorna, ali sadrži više perja i manje paperja za dodatno pojačanje oko glave i vrata. Sve verzije jastuka obložene su školjkama od svilenkasto-mekog pamuka u satenskom tkanju.

Jastuk je podvrgnut antimikrobnom tretmanu koji je namijenjen sprječavanju štetnih bakterija, iako jastuk možete po potrebi očistiti na licu mjesta ili kemijski. Dvostruko šivanje duž perimetra osigurava natprosječnu izdržljivost i smanjuje mogućnost istjecanja punjenja. Dostupne su standardne i kraljevske veličine. Svi Brooklinen Down jastuci proizvedeni su u Kanadi.

Dok plišani jastuci koštaju više od Mid-Plush ili Firm modela, cijene su razumne u cijelosti. Brooklinen nudi besplatnu zemaljsku dostavu za kupce iz SAD-a, a međunarodne narudžbe kvalificiraju se za pristupačnu dostavu po paušalnoj cijeni. Svaka narudžba uključuje probno spavanje od 365 noći, što vam daje dovoljno vremena da odlučite hoćete li zadržati ili vratiti jastuk. Zamjene su također dopuštene ako niste zadovoljni svojim početnim odabirom čvrstoće.

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔