"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Čišćenje jastuka i istrošeni jastuci

 Recimo da si zamijenio madrac, a nije prošlo ni 10 godina. Također ste zamijenili svoj tješitelj i plahte, ali još uvijek ne spavate dobro. Koristite glavu, ili još bolje, pogledajte ispod glave. Jastuci ti se istroše! Ako imate jastuk za spuštanje otkad ste bili na fakultetu, možda je vrijeme da zamijenite jastuk za krevet Šanse su da je vaš oblik jastuka urušen od nije pun.


Kupite jastuk koji je hipoalergen, podržavajući i lagan s visokokvalitetnom pamučnom jastučnicom ili poklopcem.

Čišćenje

Jeste li se ikad zapitali što vas drži budnim? To bi mogle biti grinje i alergeni u tvom jastuku. Možete redovito čistiti utješivač i prati jastučnice svaki put kad perete plahte, ali jastuk treba čistiti najmanje svakih šest mjeseci. U suprotnom, krevet možete podijeliti s nekim neželjenim gostima kao što su:

* Grinje prašine * Buhe
* Krpelji * Mrtva koža
* Plijesan

* Plijesan

Možete se riješiti ovih nepoželjnih gostiju. Strojno pranje ili ručno pranje jastuka ili bolje, ali suho čisto. To vrijedi i za terapijski jastuk za tijelo koji je preporučio vaš liječnik. Vaš donji jastuk treba očistiti na isti način kao i vaš tješitelj.

Ostali materijali, kao što su vuna ili pjena, trebaju posebnu njegu. Na primjer, vuneni jastuci mogu se samo kemijski očistiti, pjenasti jastuci će se raspasti ako radite bilo što drugo osim pranja ruku. Zapamtite, dobar noćni san počinje na čelu, a ako se pobrinete za jastuke vidjet ćete razliku.Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔