"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Nabavite hladan povjetarac s jastucima za hlađenje


 Jeste li umorni od spavanja na vrućem jastuku cijelu noć? Tražite li alternativu vrućem jastuku? Opcija koja bi vam odmah udarila um je okretanje jastuka na drugu stranu. Mislite li da ćete moći okretati jastuk tijekom cijele noći? Izgleda da je ne! To možete učiniti jednom ili dvaput u vrućoj ljetnoj noći kasnije, a završite samo pomoću vrućeg jastuka. Da bismo riješili ovaj problem okretanja, ovdje dajemo popis jastuka za hlađenje koji bi predstavljali savršeno rješenje za sve vaše probleme s vrućim jastucima. Pogledajmo nekoliko dizajna jastuka za hlađenje koji bi vam omogućili da imate cool snove čak iu vrućim sezonama.

• Jastuci za disanje - Ovi jastuci ne dopuštaju nakupljanje vrućeg zraka unutar jastuka. Omogućuju slobodan protok zraka kroz ispune jastuka što jastuk ne čini vrućim čak i tijekom vrućih i sunčanih dana.

• Vodeni ili gel jastuci - Ova vrsta jastuka koristi koncept provođenja fizike koji prenosi toplinu s vaše kože na vodu u jastuku i čini vašu kožu hladnijom. Ova vrsta jastuka odolijeva proizvodnji topline unutar jastuka i transformira toplinu vaše kože i svako malo čini vaš jastuk hladnijim. Ova transformacija produžuje vaše vrijeme spavanja i čini ga hladnijim nego prije.

• Jastuci materijala za promjenu faza - Ova vrsta jastuka uglavnom se sastoji od takvog materijala koji ne utječe na vanjsku toplinu i ostaje hladniji čak i tijekom teških vremenskih uvjeta. Uglavnom se sastoje od PCS materijala koji ne upija toplinu i ostaje nepromijenjen u bilo kojem trenutku.

Navedeni su osnovni modeli jastuka za hlađenje koji se općenito pretvaraju u različite oblike ovisno o tvrtki i zahtjevima kupca. Tvrtke ih proizvode, općenito koristeći gore navedene tehnike, već ih prilagođavaju kako bi dodale malo privlačnosti i udobnosti osnovnim modelima. Osim toga, korištenje jastuka tijekom spavanja malo ih nas koristi u raznim drugim prilikama poput putovanja, rada itd. Da bi oni bili korisni u takvim prilikama, tvrtke dolaze s onima koje se mogu saviti i prilagoditi prema potrebama kupca.

Tako modeli širokog širenja koji su nedavno predstavljeni na tržištu dodaju mnoge značajke osnovnim modelima i tako povećavaju njihov obujam prodaje. Malo je tvrtki ispred ovih osnovnih ideologija i na tragu su proizvodnje onih koje odgovaraju svim vašim zahtjevima.

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔