"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Kako su euro jastuci dobili ime?


Do prije nekoliko godina, za ove jastuke smiješnog oblika jedva se čulo. Sada, odjednom, pojavljuju se u spavaćim sobama, dnevnim sobama, pa čak i dječjim sobama. Odakle su došli ti predimenzionirani mamutski jastuci i kako je smiješan euro jastuk dobio ime?

U stvarnosti, oni zapravo nisu smiješni. Samo nismo navikli vidjeti veći jastuk kao što je ovaj. Budući da su pretežno korišteni na krevetima, gdje su Amerikanci navikli na pravokutne jastuke, jastuci će ponekad uzrokovati dvostruko uzimanje jer su odmah uočljivi.

Sam jastuk dobiva ime jer iako je prilično nov u državama, to je stari šešir u gotovo svakom dijelu Europe kojeg se možete sjetiti. S obzirom na to, na njemu je označen naziv Euro jastuk, a budući da je malo privlačan, ime će se vjerojatno zadržati do kraja vremena.

Izvorno su jastuci ovog oblika bili vrlo popularni u drevnoj Perziji i Aziji. U to vrijeme, oni su korišteni iz oba dekorativna razloga, kao i nešto na što ćete ležati. Iako nisu imali trenutne materijale, poznato je da su jastuci koji su bili ispunjeni trupovima heljde prilično udobni. Kako je vrijeme prolazilo, tim se predmetima trgovalo i na kraju su pronašli put do Europe gdje su nastavili rasti u popularnosti.

Sjedinjene Države malo zaostaju u ovome, ali ona brzo sustiže. Nijedan "trendi" dom nije potpun bez punog izbora Euro jastuka u spavaćim sobama i na svim sofama. Ako ćete uskočiti s obje noge, pazite da ne nasjednete na imitaciju 24x24 one. Pravi Euro jastuk je 26x26 i uživat ćete u svakom centimetru.



Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔