"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Jastuci od heljde - Prednosti i nedostaci koje biste trebali znati

 

Jastuci od heljde postaju sve popularniji. Zaslužuje li netko biti na tvom krevetu? Pogledajmo njihove glavne prednosti i nedostatke. Ali prije nego što to učinimo, dopustite mi da točno opišem što je jastuk od heljde.

Heljda, zapravo, nije pšenica, već voće (fagopyrum esculentum) povezano s rabarbarom. Trupovi heljde su ono što ispunjava jastuk od heljde. Trupovi su ljuske koje štite jezgru heljde. Trupovi nisu samo plijesan, već su vrlo tražen proizvod koji je obično vrijedniji od jezgre heljde.

Prednosti

Jastuci su velika podrška u tome što su "čvrsto stanje". Drugim riječima, držat će svoj oblik i neće potonuti tijekom noći, dok istovremeno neće gurati natrag kao što to mogu vlakna ili pjenasti jastuci.

Ova izvrsna potpora koju nude jastuci od heljde znači da vaš vrat može održavati pravilan, neutralan položaj tijekom cijele noći. To također može značiti manju potrebu za kretanjem noću jer se nećete morati prilagoditi jer je jastuk promijenio oblik.

Sposobnost održavanja oblika razlog je zbog kojeg mnogi ljudi tvrde da jastuci od heljde pružaju olakšanje od bolova u vratu i leđima, glavobolja, hrkanja, napetosti mišića, TMJ sindroma i nesanice.

Također, budući da je hrkanje često uzrokovano neprirodnim poravnanjem vrata, jastuk od heljde sa svojom sposobnošću održavanja pravilne potpore može smanjiti ili eliminirati hrkanje.

Jastuci se također mogu prilagoditi čvrstoći i potkrovlju dodavanjem ili uklanjanjem heljde. (Najkvalitetniji jastuci od heljde dolaze s patentnim zatvaračem tako da to možete učiniti lako.)

Nedostaci

Moguća mana jastuka od heljde je da je prilično čvrst. Kao rezultat toga, možda neće pružiti mekoću i jastuk koji su potrebni vašem licu i ušima. Njegova čvrstoća također zahtijeva da često ručno oblikujete jastuk u željeni oblik. Drugim riječima, neće se automatski konturirati na glavi i vratu kao što to čine neki drugi tipovi jastuka, poput memorijske pjene.

Drugi nedostatak za neke je da trupovi iznutra mogu stvoriti šuškanje ili hrskavu buku. Ova buka nije pretjerano glasna, ali možda će trebati naviknuti se na to.

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔