"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Pregled jastuka: Top 5 jastuka za starije osobe


 U mlađim godinama vjerovali smo da smo zauvijek mladi i da možemo učiniti gotovo sve što želimo. Možemo ostati budni do sitnih jutarnjih sati i još uvijek biti hiper satima poslije, čak i lišeni sna. Kako starimo, stvari koje radimo su ograničene. Naši dijelovi tijela i organi počinju propadati, zglobovi nam se ukrućuju, energija nam se raspršuje i češće se razbolimo.

Kako starimo, svaki sustav u našem tijelu slabi čineći nas podložnima bolestima koje često dovode do ozbiljnih zdravstvenih rizika. Često čujemo ljude kako u potpunosti proglašavaju i priznaju da su već stari kada počnu osjećati bolove u tijelu zbog natečenih ili ukočenih zglobova. Starije osobe počinju gubiti pokretljivost i fleksibilnost zglobova, što rezultira utrnulošću, slabošću i glavoboljom. To je često iskustvo pri buđenju.

Spavanje je veliki čimbenik koji doprinosi zdravlju svake osobe. Starije osobe ne mogu se kretati onoliko koliko su se prije kretale kao što njihova tijela nisu fleksibilna kao prije. Oni imaju tendenciju da spavaju u određenom položaju cijelu noć s manje pokreta. Produljeno razdoblje boravka u istom položaju uzrokovalo bi bol u tijelu, utrnulost, vrtoglavicu, a ponekad i glavobolju više kod starijih ljudi.

Važno je da starije osobe koriste pravi jastuk kako bi održale glavu i kralježnicu u ispravnom poravnanju i spriječile ponavljanje bolova u tijelu. Fluffy i squishy jastuci možda neće pružiti udobnost koja je potrebna starcima. Na tržištu je izumljeno i dostupno mnogo jastuka napravljenih posebno za starije osobe.

Evo 5 najboljih jastuka za starije jastuke:

Konturni cervikalni jastuk

Konturni cervikalni jastuk pruža terapeutski san i idealno poravnanje kralježnice. Dizajniran je za smanjenje nelagode u glavi, vratu, ramenu i leđima. Dolazi s mekim poliesterskim i rajonskim poklopcem koji se može ukloniti i prati. Ovaj jastuk je savršen za starije osobe koje su osjetljive na alergene i grinje.

Lumbalni jastuci

Mekani lumbalni jastuci izrađeni su od termoosjetljive pjene koja pruža ravnomjernu temperaturu vašim leđima. Oslobodite se bolova u donjem i srednjem dijelu leđa uz korištenje ovog jastuka. Dolazi s remenom koji možete trajno pričvrstiti ovaj proizvod na svoj namještaj. Jastuk dolazi s uklonjivim antimikrobnim velurskim pokrovom koji osigurava jednostavno održavanje i zaštitu od alergena. Prave je veličine za nošenje u avionu, automobilu i gotovo bilo gdje.

Jastuk koljena od memorijske pjene

Jastuk koljena od memorijske pjene vrlo je funkcionalan s 2 namjene. Dok spavate na boku, može se postaviti između koljena kako biste ublažili bolove u kuku i donjem dijelu leđa. Druga upotreba je raspetljati jastučiće i staviti ih iza koljena dok ležite na leđima kako biste poduprli noge. Dolazi s mekim velurskim poklopcem koji se može prati strojno.

Odstojnik nogu

Leg Spacer su u obliku pješčanog sata koji se udobno uklapa među vaše noge i kreće se s vama dok spavate. Ublažava naprezanje i pritisak s donjeg dijela leđa, koljena i gležnjeva. Možete birati između standardnih i sitnih veličina. Bez obzira na vašu želju, ovaj jastuk također dolazi s poklopcem.

Memorijski putni jastuci savršen su jastuk po izboru starijih osoba s posebnim potrebama za spavanjem ili odmorom. Jastuk u obliku slova U izrađen je od 100% viskoelastične pjene koja pruža maksimalnu udobnost i optimalnu potporu oko vrata. Odličan je za putovanja i spavanje dok ste na sjedećem položaju. Dolazi s plišanim velurskim pokrovom.

Greg Dawson strastveni je dekorater sa strašću za razumijevanjem najboljih jastuka [http://pillows.org] za bilo koju osobu. Uz sve različite vrste jastuka dostupnih na mreži i izvan mreže, može biti teško osigurati da dobivate jastuk koji odgovara vašem stilu spavanja, medicinskom stanju ili vrsti razine udobnosti koja je potrebna.



Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔