"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Vodeni jastuci - Prednosti i nedostaci koje biste trebali znati


 Vodeni jastuci postaju sve popularniji. Zaslužuje li netko biti na tvom krevetu? Pogledajmo njihove prednosti i nedostatke. Ali prije nego što to učinimo, dopustite mi da točno opišem što je vodeni jastuk.

Vodeni jastuk nije samo jastuk ispunjen vodom. Umjesto toga, osim što je u podnožju osiguran vodeni mjehur, jastuk ima sloj od poliesterskih vlakana koji pluta na vrhu. Drugim riječima, jastuk bi se preciznije mogao nazvati jastukom od vode / vlakana.

Jedna od najznačajnijih stvari koje treba znati o jastucima na bazi vode je da su prikazani u brojnim vjerodostojnim studijama, uključujući objavljenu kliničku studiju provedenu na Medicinskom fakultetu Johns Hopkins, kako bi se smanjila bol i poboljšala kvaliteta sna.

Prednosti

Baš kao što se vodeni krevet prilagođava i konturira vašem tijelu, vodeni jastuk odgovara i konturira vašem području glave i vrata, omogućujući im da se potpuno opuste bez doživljavanja točaka pritiska.

S vodenim jastukom, voda iznutra se odmah prilagođava kako bi održala ispravnu potporu glave i vrata dok se krećete. Svojstvima konturiranja jastuka pomaže činjenica da jastuk vjerojatno neće stisnuti, pomaknuti ili razviti šuplje mrlje.

Još jedna prednost je da razinu vode možete podesiti iznutra dodavanjem ili uklanjanjem vode. To vam omogućuje da utječete na potkrovlje i čvrstoću jastuka kako biste zadovoljili svoje preferencije. Što više vode jastuk ima, to će biti viši i čvršći.

Nedostaci

Jastuci mogu biti teški jer su ispunjeni vodom. Potpuno ispunjeni mogu težiti 15 funti ili više. To može učiniti njihovo pomicanje i otežavanje kreveta i potencijalno opasnim za nekoga s lošim leđima.

Drugi nedostatak je da voda unutar jastuka može stvarati buku kada je vaša glava na njoj ako ne uklonite zrak u potpunosti iz mjehura.



Article Source: http://EzineArticles.com/1118329

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔