"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Putni jastuci - najnovije vrste jastuka za udobno putovanje

 

Putni jastuci nedavno su se smanjili u veličini, ali ne u udobnosti i praktičnosti. Prošli su dani kada ne možete imati vlastiti jastuk sa sobom kada idete na putovanje automobilom, autobusom, vlakom ili avionom, jednostavno zato što je jastuk u spavaćoj sobi prevelik i to je jedini jastuk koji imate. Danas možete odabrati najkompaktnije, ali najudobnije jastuke na kojima će se vaša glava odmarati dok ste na putu do poslovnog odredišta ili odredišta za slobodno vrijeme.

Popularni izbor sada je jastuk za vrat. U obliku je potkove, tako da možete staviti dva kraja na ramena i položiti glavu na udoban zakrivljeni dio. Ovi oblikovani jastuci uvedeni su na tržište, jer vašem vratu daju podršku koja mu je potrebna kada se morate odmoriti i nemate odgovarajući krevet za spavanje.

Putni jastuci s potporom za vrat proizvode se s raznim materijalima za punjenje poput standardnog jastuka, mekih perli, visokotehnološke pjene i drugih. Također dolazi u različitim pokrovima od tkanine, uključujući pamuk, antilop i velur. Za one koji su zabrinuti zbog vrlo ograničenog prostora za pohranu i željeli bi nešto što je lako spakirati, oni također dolaze u obliku na napuhavanje.

Međutim, ako prostor nije problem, možete se odlučiti za minijaturni pravokutni jastuk koji ima ultra udobne materijale. Neki koji su napravljeni za putovanja čak su izrađeni od 100% organskih materijala poput pamuka, vune ili bambusa. To će vam najbolje odgovarati ako vam je glavna briga potpuna udobnost putovanja i hipoalergeni materijali.

Ali ako stvarno tražite vrhunske udobne jastuke za putovanja, trebali biste pogledati jastuke od memorijske pjene. U usporedbi sa standardnim tipom, memorijska pjena je gušća i odmah je u skladu s oblikom vaše glave i vrata. Distribuira tlak u skladu s vlastitom težinom i toplinom, na kraju vam pomaže osloboditi bilo kakvog pritiska. Iako je skuplji od većine vrsta jastuka, i dalje je vrhunski izbor za većinu putnika koji tvrde da im ovaj tip pjene pomaže da se opuste i dobro spavaju, posebno tijekom letova na duge relacije. Većina jastuka od memorijske pjene ispunjena je hipoalergenim materijalima i prekrivena finom tkaninom.

Ako kupujete putne jastuke, definitivno vam neće ponestati izbora. Trgovine u trgovačkim centrima i na internetu nose širok izbor jastuka s raznim nadjevima, tkaninama, veličinama i oblicima. Odaberite onaj koji će najbolje odgovarati vašim zahtjevima za putovanje.

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔