"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Životinjski jastuci - Jesu li kućni ljubimci s jastucima sigurni?

 Kad je riječ o našoj djeci, ne možemo biti dovoljno oprezni. Mnogim igračkama se prisjećaju svake godine nakon što se dogodi nepredviđena tragedija. Jedna od najnovijih igračaka koja se pojavila na tržištu su novi životinjski jastuci "moji kućni ljubimci od jastuka". To su slatki i umiljati jastuci koji se preklapaju u razne različite životinje. Postoje domaće životinje, dupini, slatke bube, pa čak i žaba. Kućni ljubimci od jastuka kao što se vidi na TV-u izrađeni su od mekog šanila koji je ultra udoban na dodir i veliki je hit među malom djecom! Sjajna stvar kod ove igračke je da su sigurne kao što bi mogle biti za vašu djecu. Nema malih komada koji se mogu progutati ili žvakati i imaju sjajnu konstrukciju pa se neće raspasti ili baciti labave žice.

Zašto sam napisao ovu recenziju

Bio sam prisiljen napisati ovu recenziju jer mi je dosta gledanja igračaka na tržištu koje nisu sigurne i koje mogu nanijeti štetu našim mališanima. Kupio sam ljubimca jastuka za svoju kćer najboljih prijateljica i stalno su mi govorili koliko joj se sviđa. Kupio sam ga za njezin jednogodišnji rođendan i bio sam sretan što sam pronašao nešto što je sigurno za sve uzraste.

Moja preporuka

Jedna stvar koju preporučujem je kupiti veću veličinu. Dolaze u dvije veličine, a ja sam kupio manju od dvije. Čak i sa 1 godinom mislim da bi veći mogao biti još zabavniji. Bilo ih je stvarno teško zaobići blagdane i vratili su se naručeni nekoliko tjedana.


Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔