"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Znate li prednosti i nedostatke hemoroidnih jastuka?


 Hemoroidni jastuci danas su popularni među oboljelima jer uporaba ovih jastuka pomaže u ublažavanju simptoma svrbeža i boli povezanih s nekim vrstama ove bolesti.

Postoje dvije glavne vrste jastuka od hemoroida:

1-Jastuk od krafni: Ova vrsta jastuka od hemoroida obično se naziva krafna ili jastuk od prstena jer ima dizajn u obliku slova O. U sredini jastuka nalazi se otvor koji omogućuje oboljelom da sjedne na jastuk bez dopuštanja izravnog kontakta između upaljenih analnih tkiva i površine jastuka.

Ovi jastuci za krafne dolaze u stilovima na napuhavanje ili čvrste pjene, ali tipovi na napuhavanje češće se koriste od vrsta čvrste pjene.

2-Potporni jastuk: Ova druga vrsta jastuka od hemoroida djeluje više kao konvencionalni jastuk. Ova vrsta jastuka također pomaže smanjiti pritisak trenja na upaljeno analno područje.

Za razliku od jastuka za krafne koji ima rupu u sredini kako bi osigurao otvoreni prostor za vješanje guze, potporni jastuk ublažava trenje pružajući vrlo meku površinu na kojoj će sjediti bolno analno područje. Ovi potporni jastuci također dolaze u dizajnu na napuhavanje i čvrste pjene.

Izbor jastuka koji biste željeli koristiti uvelike je određen vašim osobnim preferencijama jer su obje vrste jednako učinkovite.

Međutim, prije nego što se odlučite koristiti ove jastuke, preporučljivo je da znate što stojite kako biste ih dobili ili izgubili koristeći ih.

Prednosti korištenja jastuka od hemoroida

-Korištenje ovih jastuka pruža vam jednostavan i jednostavan način ublažavanja simptoma; oni nemaju nuspojave i ne morate brinuti o strahu od korištenja predoziranja sastojcima za razliku od kada koristite druge lijekove protiv hemoroida.

-Učinak ovih jastuka osjeća se vrlo brzo; čim sjednete na ove jastuke, odmah ćete početi osjećati olakšanje.

-Hemoroidni jastuci su jeftini; većina njih košta između deset i dvadeset dolara.

-Jastuci na napuhavanje su prijenosni i lako ih je nositi sa sobom; nakon što se ispušu, lako ih možete sklopiti u torbu ili džep.

Protiv korištenja jastuka od hemoroida

-Korištenje ovih jastuka može samo površno riješiti simptome hemoroida; ne bave se samom stvarnom bolešću. Oni mogu samo pomoći u smanjenju simptoma prije nego što nastupi učinak većeg liječenja.

-Čak je moguće da ako predugo sjedite na ovim jastucima oni zapravo mogu pogoršati vaše simptome. Predugo sjedenje na tim jastucima može ometati protok krvi u analno područje, a također može povećati tlak unutar područja guze.

-Ako imate velike ili prolapsirane hrpe pomoću ovih jastuka, zapravo bi vam moglo pogoršati simptome. Dakle, ako imate ogromne vrlo bolne ili prolapsirane hrpe, trebali biste se posavjetovati sa svojim liječnikom prije nego što ih upotrijebite.

Iako su hemoroidni jastuci dobri za brzo ublažavanje simptoma hemoroida, ne mogu dati potpuno izlječenje simptoma hemoroida i njihova uporaba je ograničena uglavnom na blage i umjerene oblike bolesti; njihova uporaba zapravo nije preporučljiva u liječenju teških i divovskih oblika pilota.


Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔