"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" """"""""""""""""" """""""""""""""""" """"""""""""""""""" """"""""" """""" """""""""" """""""""
################

Kako napraviti ukrasne jastuke i baciti jastuke najbolji prijatelj vašeg kauča


Ukrasni jastuci i jastuci za bacanje jednostavni su, ali genijalni ideje za dekoriranje koje u potpunosti transformiraju izgled i dojam vašeg životnog prostora. Samo jednostavna promjena, poput promjene boje, oblika, teksture ili rasporeda jastuka za bacanje može imati nevjerojatan utjecaj na dekor vašeg doma. Lijepi i jedinstveni dizajni jastuka lako se nabavljaju i dostupni su u širokom rasponu pristupačnih izbora. Evo nekoliko pokazivača koje morate uzeti u obzir prilikom odabira kompleta ukrasnih jastuka za bacanje prilagođenog dekorima.

Razmislite o udobnosti
Bacite jastuke koji imaju mogućnost pomlađivanja bilo koje opcije sjedenja, donoseći udobnost i stil vašem životnom prostoru. Stoga idite na mekane i udobne jastuke u koje vrijedi utonuti i podržati svoju bol nakon napornog dana.

Uđite u svijetle boje
Istaknite svoju sobu podebljanim bojama. Jastuci svijetle boje mijenjaju čak i bljutav dekor unoseći energiju i evocirajući pozitivne osjećaje optimizma i sreće. Odaberite boje koje su u dobroj suprotnosti s temom i poboljšajte kvocijent dekoracije vašeg doma.

Poigrajte se uzorcima
Uzorak u jastucima donosi kući ritam i postavlja ton prostora. Ne moraju svi jastuci imati isti uzorak. Može biti ili nadopunjujuće ili kontrastno predstaviti vizualnu poslasticu. Kada se mudro koriste, uzorci mogu biti očaravajući i inspirativni.

Pomiješajte i uskladite s više veličina
Varijacije u veličini jastuka i jastuka mijenjaju naglasak prostorije. Korištenje 2-3 različite veličine jastuka bilo bi savršeno jer varira opseg i intenzitet prostora bez stvaranja nereda. Miješanje različitih veličina jastuka ne samo da accessorizira vaše sjedenje, već se i zbraja s faktorom udobnosti. Ne zaboravite koristiti oko nekoliko velikih komada, koji će biti središte privlačnosti vašeg životnog prostora.

Zabavite se redovito mijenjajući aranžman
Položaj jastuka učinio je ukrašavanje potpuno bez napora. Dva jastuka u oba kuta vašeg kauča i 1-3 jastuka u sredini prenose osjećaj simetrije. Ali ne postoji savršen skup pravila za smještaj. Samo oslobodite kreativnost u sebi i steknite jedinstveni trendi izgled. Najnoviji trend je uključiti neparan broj jastuka na vašem kauču, tako da aranžman izgleda atraktivno. Često možete sretno mijenjati raspored kako biste izmijenili izgled i dojam prostora.

Personalizirajte ispis
Personalizirani jastuci su u trendu. Možete birati između velikog raspona tema koje odgovaraju vašem interesu ili dekoru. Jastuci s prilagođenim fotografijama vaših najmilijih mogu biti poslastica! Zanimljiv trend je uključiti tradicionalne motive, slike filmskih plakata, životinjske otiske, pa čak i fotografije kao jastuke za bacanje.

Odabir savršenog jastuka za vaš kauč može biti prilično uzbudljiv pothvat, ali trebat će vam podrška stručnih dizajnera interijera kako biste ispunili svoje druge snove o dekoru.

Share this :

Oglas1

Previous
Next Post »
0 Komentar

Penulisan markup di komentar
  • Silakan tinggalkan komentar sesuai topik. Komentar yang menyertakan link aktif, iklan, atau sejenisnya akan dihapus.
  • Untuk menyisipkan kode gunakan <i rel="code"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan kode panjang gunakan <i rel="pre"> kode yang akan disisipkan </i>
  • Untuk menyisipkan quote gunakan <i rel="quote"> catatan anda </i>
  • Untuk menyisipkan gambar gunakan <i rel="image"> URL gambar </i>
  • Untuk menyisipkan video gunakan [iframe] URL embed video [/iframe]
  • Kemudian parse kode tersebut pada kotak di bawah ini
  • © 2015 Simple SEO2 ✔